3 September 2005

Deze week lekker opgeschoten. Veel onderdelen zijn klaar of komen volgende week. De voor en achteras en de achterveren ga ik nu eerst aanpakken. De 23 neemt toch meer ruimte in beslag dan ik had gedacht, ik wil hem weer snel op de wielen hebben staan.

4 October 2005

Nadat de tank terug kwam van het stralen bleek dat hij toch slechter was dan ik had gehoopt. Dus een nieuwe van RVS laten maken bij BvL. Vandaag zijn de radiator slangen binnen gekomen bij de Brezan, eindelijk kunnen we het koel-systeem gaan vullen en proberen of de motor het doet. Een paar kleine dingen afstellen en starten en lopen.

10 October 2005

De motor loop bijna als een zonnetje, nog even de kleppen stellen met warme motor. Nu gaan we op zoek naar voorwiellagers.

25-10-05

Na lang zoeken heb ik nu alle banden.
De voorbanden heb ik gekocht bij
Holland-tire in Assen
De vier achter banden heb ik bij
PROFILE TYRECENTER in Barneveld gekocht, de reserveband komt uit Frankrijk.

Dec 2005.
Ik heb het even wat rustig aan gedaan, onderdelen zoeken, achteras en velgen laten stralen
en allerlei andere kleine dingen. De achterveren liggen bij WEWELER te wachten om door de harderij te gaan als deze klaar zijn kan de achteras er weer onder. De remvoering is opnieuw gevoerd bij de firma VOS in Apeldoorn

De  tree-planken waren zo slecht dat ik deze nieuw heb gemaakt.

Ook de accubak was aan vervanging toe.

15-12-2005
De achteras zit er weer onder bij
WEWELER zijn de achterveren opnieuw door de harderij geweest. Nu kan ik met de cabine en het overige plaatwerk aan de gang.